Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2005

Ο ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο επόμενος αγώνας (μετά τον εξ αναβολής με το Φάρο) μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον Λέων μια αξιόλογη και μαχητική ομάδα που βρίσκεται στο μέσον περίπου του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα, στην ομάδα αυτή συμμετέχει και ο χρυσός ολυμπιονίκης του Σίδνευ στο ταεκ βον ντο Μουρουτσος, γεγονός που αποδεικνύει την σπουδαιότητα του πρωταθλήματος και τους μεγάλους αθλητές που συμμετέχουν σε αυτό ! Εννοείτε ότι η ομάδα θα χρειαστεί την  οποιαδήποτε βοήθεια και υποστήριξη του κόσμου αφού η παρουσία σας μας δίνει δύναμη και σίγουρα θα μας ωθήσει προς την νίκη !

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Ζητούμε συγνώμη για τη μη έγκυρη ενημέρωση του site μας -γεγονός που σίγουρα δυσαρέστησε το πολυπληθές κοινό μας- αλλά συνέβησαν διάφορα γεγονότα τα οποία παρεμπόδισαν στη διεξαγωγή των ρεπορτάζ. Εξάλλου, δεν χάσατε και σπουδαία πράγματα. Το μενού περιελάμβανε δύο ήττες και μια αναβολή αφού το προγραμματισμένο ματς με το Φάρο αναβλήθηκε λόγω καιρού, ώρας διεξαγωγής και μη συμμετοχής παικτών. Το ματς με τις Ρουκέτες έληξε 3-4 κατά μας λόγω αμυντικών λαθών και αστοχίας στην επίθεση δύο πολύ συχνά στοιχεία της ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗΣ. Από την άλλη το ματς με τους West Side αποδείχθηκε καταστροφικό για την ομάδα μας αφού η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και με ένα επιθετικό κρεσέντο τελείωσε νωρίς τα όνειρα των παικτών μας που αναζητούσαν κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς. Το τελικό σκορ ήταν 3-9 !

Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2005

Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Αύριο, Σάββατο 12/11 και ώρα 7 η ομάδα μας αγωνίζεται για το τοπικό πρωτάθλημα. Αντίπαλοι μας οι Ρουκέτες με τις οποίες μέχρι την 2η αγωνιστική βρισκόμασταν στην ίδια βαθμολογική θέση. Είναι ευκαιρία λοιπόν να ξεπεράσουμε μία ακόμα ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα και να αναρριχηθούμε ψηλά σε αυτόν. Είναι αυτονόητο ότι θα χρειαστούμε οποιαδήποτε βοήθεια και ειδικά αυτή του κόσμου μας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο P.M.F.C. ( Peristeri mini football club) το οποίο βρίσκεται στην Σουρή 16 στο Περιστέρι (πίσω από το μετρό του Αγ. Αντώνη στη βιομηχανική περιοχή). Η είσοδος είναι ελεύθερη οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε !

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2005-2006

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2005-2006

Έγινε γνωστό το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς 2005-2006. θα διεξαχθούν 26 αγωνιστικές που περιλαμβάνουν διπλούς αγώνες μεταξύ των ομάδων. Μετά την λήξη του πρωταθλήματος θα ακολουθήσουν αγώνες μπαράζ μεταξύ των 8 πρώτων του βαθμολογικού πίνακα για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η τρέχουσα αγωνιστική είναι η τέταρτη του πρώτου γύρου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγων.    2-7    ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Misfits                           14η αγων.
2η             5-1    ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Αναρχοαυτόνομοι             15η
3η             3-4   ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Γιατοπόκα                        16η
4η                      ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Ρουκέτες                         17η
5η                      ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – West Side                      18η
6η                      ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Φάρος                              19η
7η                      ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Λέων                               20η
8η                      ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Ατρόμητος F.C.                21η
9η                      ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Remal                              22η
10η                    ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Trevonatio                       23η
11η                     ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Λοφιώτες                         24η
12η                    ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Αγ. Τριάδα                        25η
13η                    ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – Κορμοράνοι                       26η

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2005

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

“ Σύσσωμοι η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας στηρίζουν τον τερματοφύλακα μας Κότσαλη Αθανάσιο. Γνωρίζουμε το πρόβλημα όρασης που ταλαιπωρεί τον παίκτη (μυωπία και στα δύο μάτια με ταυτόχρονη απουσία φακών επαφής) και καταλαβαίνουμε την αδυναμία του να αποκρούει ορισμένα μακρινά σουτ. Είναι άδικο να κατηγορούμε συγκεκριμένα άτομα σε κάθε ήττα της ομάδας. Αυτή είναι, άλλωστε, η σημασία της ομάδας. Είμαστε μαζί και στις νίκες και στις ήττες. Όταν η ομάδα νικάει θα πρέπει να αποδίδονται συγχαρητήρια σε όλους και όταν χάνει όλοι να αποδέχονται τις ευθύνες τους και ότι έφταιξαν σε αυτό άσχετα με το μερίδιο της ευθύνης τους. Εν συνεχεία, καταδικάζουμε οποιεσδήποτε επιθέσεις και τυχόν τραμπουκισμούς κατά των παικτών της ομάδας και ειδικά όταν αυτές γίνονται από συμπαίκτες τους. Επίσης, καταδικάζουμε τα επεισόδια μεταξύ των παικτών της ομάδας μας και της αντίπαλης Γιατοπόκα. Τέλος και σημαντικότερο, καταδικάζουμε ενέργειες υποβάθμισης της ομάδας από τους ίδιους της τους παίκτες. Είναι τιμή για οποιονδήποτε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και πόσο μάλλον να αγωνίζεται με αυτήν. Όποιος δεν συμφιλιώνεται με αυτήν την ιδέα αποτελεί ξένο σώμα και ανάλογες ενέργειες στο μέλλον θα τιμωρούνται αυστηρά. Οι παραπάνω ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στην ιστορία και το κύρος της ομάδας μας και η ανακοίνωση αυτή είναι ένα μέσο προς την έκλειψη αυτών. Ελπίζουμε η ομάδα να ανακάμψει στην συνέχεια του πρωταθλήματος και να πρωταγωνιστήσει όπως της αρμόζει χωρίς την παρουσία ανάλογων καταστάσεων. ”

ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ

ΜΙΚΡΑ – ΜΙΚΡΑ

  1. Παρά την προηγούμενη πολύ καλή εμφάνιση που συνέβαλε στη νίκη της ομάδας επί των Αναρχοαυτόνομων ο τερματοφύλακας ΚΟΤΣΑΛΗΣ δεν συνέχισε ανάλογα. Χωρίς να φταίει (λόγω του γνωστού προβλήματος όρασης) δέχθηκε δύο εύκολα γκολ κάτι που δεν συνάδει με την μεγάλη του ικανότητα κάτω από τα δοκάρια. Προς τιμήν του, μάλιστα, παραδέχθηκε την κακή του εμφάνιση και ζήτησε συγνώμη από την ομάδα, γεγονός που δεν εκτιμήθηκε από ορισμένους συμπαίκτες του.
  
  1. Απειλή σύρραξης δημιουργήθηκε μεταξύ του παίκτη ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ και ενός εκ των αντιπάλων όταν ο δεύτερος χτύπησε τον πρώτο εκτός φάσης. Ευτυχώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και δόθηκε νωρίς τέλος στο επεισόδιο αυτό.

  1. Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Σ. γεγονός σπάνιο σε αγώνες 5x5. Το παραπάνω αποδεικνύει το πάθος και τον δυναμισμό του αγώνα !

  1. Η στεναχώρια και η αγανάκτηση ξεχείλισαν στον ΛΟΝΤΟΡΦΟ Β. του Γ. ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα μετά από μια λανθασμένη πάσα του ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Σ.  καταφέρθηκε κατά της ομάδας και της προσπάθειας που κατέβαλαν οι παίκτες της. Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, εξέφρασε σε στενούς του κύκλους τη δυσαρέσκεια του για τον τερματοφύλακα ΚΟΤΣΑΛΗ μιλώντας με σκληρά λόγια για αυτόν. Οι ενέργειες αυτές όπως και το επεισόδιο που αναφέρθηκε πριν (μικρά 2) καταδικάστηκαν από τη διοίκηση της ομάδας χωρίς ωστόσο να γίνει αναφορά ονομάτων.

  1. Παράπονα εκφράστηκαν από τον παίκτη ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟ για τη μικρή διάρκεια συμμετοχής ορισμένων παικτών γεγονός απόλυτα λογικό αφού αυτός και άλλοι παίκτες δεν συμμετέχουν αρκετά στους αγώνες της ομάδας.

  1. Φαίνεται ότι η απουσία του αρχηγού ΛΟΝΤΟΡΦΟΥ Β. του Χ. από τον πάγκο (είχε ανειλλημένες υποθέσεις) ακόμα και όταν δεν αγωνίζεται επηρεάζει αρνητικά την ομάδα. Ίσως με την παρουσία του να είχε δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης !

  1. Οι οργανωμένοι οπαδοί με τη σειρά τους δήλωσαν την στήριξη προς τον τερματοφύλακα της ομάδας. Έκαναν μάλιστα έκκληση προς τη διοίκηση για τον εξοπλισμό αυτού με φακούς επαφής !

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ . . .

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ . . .
Επιτέλους αυτή η ομάδα μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει ! (ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ-ΓΙΑΤΟΠΟΚΑ 3-4)

Πολλοί θα έλεγαν για το προχθεσινό ματς ότι “ κοιμήθηκε ο θεός “ ! Δύο δοκάρια άλλωστε δεν είναι και λίγα και μάλιστα σε ένα ματς που κρίθηκε στο γκολ. Ωστόσο, δεν μπορούν να υπάρχουν δικαιολογίες. Από ένα ματς όπου δέχεσαι γκολ από δικά σου λάθη και σκοράρεις με το σταγονόμετρο δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Επιτέλους, η ομάδα πρέπει να βγάλει από πάνω της το παλτό της μιζέριας και της κατωτερότητας και να αποδώσει τα αναμενόμενα. Δεν χωράνε βαθιές μπαλιές, άσκοπες τρίπλες, βεβιασμένες πάσες και σουτ από τα 30 μέτρα σε μία ομάδα με μεγάλες ικανότητες και φιλοδοξίες σαν τις δικές μας. Είναι πια στο χέρι των παικτών να αποδείξουν ότι η νίκη της 2ης αγωνιστικής δεν ήταν ένα απλό πυροτέχνημα. Στο αγωνιστικό σκέλος η ομάδα αν και προηγήθηκε με γκολ του Τούντα -ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας- δέχθηκε ένα εύκολο γκολ με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου. Ακολούθησαν άλλα δυο γκολ από πλευράς αντιπάλων και η λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Λοντόρφου Φ. δεν ήταν αρκετό να ξυπνήσει την ομάδα καθώς με τη συμπλήρωση του 5λέπτου οι Γιατοπόκα σκόραραν εκ νέου. Με το δείκτη του σκορ να δείχνει πλέον 2-4 οι παίκτες έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν την παρτίδα καταφέρνοντας μόνο να μειώσουν στο σκορ (3-4). Τα τελευταία 5 λεπτά ήταν εφιαλτικά γεγονός που αποδεικνύεται από τα δύο δοκάρια και τη σωρεία χαμένων ευκαιριών από πλευράς ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗΣ. ΓΚΟΛ : ΤΟΥΝΤΑΣ 1, ΛΟΝΤΟΡΦΟΣ Φ. 1, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 1    
MAN OF THE MATCH: ΛΟΝΤΟΡΦΟΣ Β. ΤΟΥ Γ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ :        ΦΟΡΜΑ                      ΓΚΟΛ
ΛΟΝΤΟΡΦΟΣ Β. ΤΟΥ Χ.     :  6,25 – ΔΑ - ΔΑ                                 0
ΛΟΝΤΟΡΦΟΣ Β. ΤΟΥ Γ.      : 8,5 – ΔΑ – 7,5                                    1
ΛΟΝΤΟΡΦΟΣ Φ.                  : 6,75 – 7 – 7                                        2
ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ                    :  7,5 – 8,5 – 6,25                                 3
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ.             : 5ΔΜΚ – 5ΔΜΚ – 5ΔΜΚ                      0
ΤΟΥΝΤΑΣ                           : 5,5 – 8 – 7,25                                     3
ΚΟΤΣΑΛΗΣ                         :  6,25 – 7,5 – 5,5                                 0
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ         : 6,5 – 6,75 – ΖΚ                                  0
ΠΑΝΙΑΣ                              : 7 - 7,5 - 7                                          0
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Σ.               : ΔΑ – 7 – 6,5                                      1
*ΔΑ: δεν αγωνίστηκε
**ΔΜΚ: δεν μπορεί να κριθεί
***ΖΚ: ζήτησε να μη κριθεί

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑΣ: ΝΙΚΕΣ- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ- ΗΤΤΕΣ- ΓΚΟΛ Υ/Κ
                                1           0              2           10/12