Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2005

ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ

ΜΙΚΡΑ – ΜΙΚΡΑ

  1. Ειδική μνεία για το χτεσινό νικητήριο αποτέλεσμα (5-1 τους Αναρχοαυτόνομους) πρέπει να αποδοθεί στον τερματοφύλακα της ομάδας ΚΟΤΣΑΛΗ ο οποίος με τις επεμβάσεις του πρόσδιδε σιγουριά στους υπόλοιπους αμυντικούς της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι “έβγαλε” τουλάχιστον 4 τετ-α-τετ και εξελίχθηκε σε έναν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης !
  
  1. Διευκρινίζουμε ότι η αξιολόγηση με 5 στον παίκτη ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Δ. είναι πλασματική καθώς λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής δεν μπορεί να κριθεί. Ωστόσο θα ήταν άδικο (και ζητούμε συγνώμη για αυτό) να μην γίνει αναφορά στο γεγονός ότι στο διάστημα συμμετοχής του πάλεψε όλες τις φάσεις και μάλιστα έκανε ένα σουτ το οποίο απόκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

  1. Ο αρχηγός της ομάδας ΛΟΝΤΟΡΦΟΣ Β. του Χ. παρά τον τραυματισμό του βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και πανηγύρισε και αυτός με τη σειρά του έξαλα τα γκολ και τη νίκη ! Ήθελε μάλιστα να αγωνιστεί καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι λείπει από αυτή την ιστορική στιγμή ! Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό αφού ενδεχόμενη συμμετοχή του θα πισωγύριζε την αποθεραπεία του τραυματισμού.