Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2006

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ

1. Ο τερματοφύλακας ΚΟΤΣΑΛΗΣ ήταν συγκλονιστικός ! Παρ’ ότι υπέπεσε σε 2 λάθη, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Με τις επεμβάσεις του απόδιδε σιγουριά στους συμπαίκτες του, επιχειρώντας μάλιστα μερικές πραγματικά εντυπωσιακές επεμβάσεις !

2. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν οι υπό δοκιμή ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ θα αποκτηθούν. Ωστόσο, η πρώτη μεταγραφή είναι πλέον γεγονός, καθώς ο ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ ΣΕΒΟΣ ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση της ομάδας. Τα αγωνιστικά στοιχεία του παίκτη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Του ευχόμαστε καλή αρχή και πορεία με την ομάδα μας και ελπίζουμε να την βοηθήσει ουσιαστικά στην εκπλήρωση των στόχων της.

3. Παράπονα από την διοίκηση της ομάδας δέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του γηπέδου για το σβήσιμο των πυλώνων. Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε ματς πληρώνονται πλουσιοπάροχα, γεγονός που δεν δικαιολογεί την όποια αστοχία υλικού.

4. Η βροχή ήταν πραγματικά καταρρακτώδης και δυσκόλευε κάθε προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο. Η διακοπή ήταν απόλυτα λογική.