Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2006

Πρώτη αγωνιστική με ελπίδες και όνειρα ! Να είστε όλοι εκεί !

Αγαπητοί φίλαθλοι και λοιποί ποδοσφαιρόφιλοι,

Ξεκινάνε αύριο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγαπημένης μας ομάδας για τη νέα χρονιά. Όλοι εύχονται αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή. Χωρίς ατυχίες, τραυματισμούς και απογοητεύσεις. Ο στόχος τη νέα αυτή χρονιά είναι η καθιέρωσή μας στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος και αργότερα μια καλή πορεία στα πλει-οφ. Στόχος απτός αν αναλογιστεί κανείς την δυναμικότητα της ομάδας, αλλά και στόχος που απαιτεί συνεχή προσήλωση στην ομάδα και προσπάθεια από όλους τους παίκτες.

Σας θέλουμε λοιπόν όλους κοντά μας αύριο 7/10/06 ημέρα Σάββατο και ώρα 8.00 για να στηρίξετε τις προσπάθειές μας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του P.M.F.C. στο Περιστέρι, στην οδό Σουρή πίσω από το μετρό του Αγ, Αντωνίου. Αντίπαλός μας οι Trevonatio, μια μικρομεσαία ομάδα η οποία είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Να είστε όλοι εκεί !