Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2006

Το ταξίδι συνεχίζεται . . . Σίγουρα οι δύο πρώτες χρονιές της νεοσύστατης σχετικά ομάδα μας δεν ήταν και οι καλύτερες. Σίγουρα ο κόσμος που έχει στηρίξει την προσπάθεια αυτή περίμενε και περιμένει πολλά. Σίγουρα η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες από όσες έχει δείξει μέχρι τώρα. Ωστόσο, το ταξίδι στον κόσμο του ποδοσφαίρου συνεχίζεται για άλλη μια χρονιά με ελπίδες και όνειρα.

Προβλημάτων συνέχεια ! Τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε στο φετινό ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ήδη από τα τελευταία ματς της περσινής χρονιάς είχε δημιουργηθεί μια ένταση στις σχέσεις μεταξύ του πρόεδρου Γεωργιτσόπουλου Νώντα και του επιθετικού Πλιάτσικα Θάνου. Η ένταση αυτή κορυφώθηκε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του Γεωργιτσόπουλου Ν. από την ομάδα.
Το όλο κλίμα στην ομάδα είναι πλέον αρκετά βαρύ. Οι απόψεις διφορούμενες. Εξάλλου, ο Γ. Ν. υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας. Στήριξε πολλές φορές την ομάδα και συμμετείχε στους αγώνες της με πάθος. Η αποχώρηση του ήταν άδικη αν σκεφτεί κανείς ότι είναι αποτέλεσμα εξωαγωνιστικών παραγόντων που δεν αφορούν την ομάδα. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκαν οι εμπλεκόμενοι, η συνύπαρξη των δύο τους στην ομάδα μόνο κακό θα έκανε λόγω των κακών πλέον σχέσεων μεταξύ τους. Η φυγή του Γ. Ν. σίγουρα στενοχώρησε όλα τα μέλη της ομάδας, άλλα πολύ και άλλα λίγο. Ευχόμαστε, λοιπόν, στον Γ. Ν. καλή τύχη στον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα.

Τα αγωνιστικά νέα
Έκτός από την αποχώρηση του Γ. Ν., για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπήρξαν και άλλες ανώδυνες ευτυχώς. Ο Λοντόρφος Φάνης και ο Δημόπουλος Σπύρος δεν θα δώσουν φέτος το παρόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αφού αμφότεροι βρίσκονται στην τελευταία τάξη του λυκείου και θα αφοσιωθούν εξ΄ ολοκλήρου στη μελέτη τους. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα τους και να γυρίσουν πάλι κοντά μας δυνατοί και έτοιμοι να προσφέρουν.
Επίσης, πρέπει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Δημόπουλου Δημήτρη για το αν θα δώσει ενεργά το παρόν στην ομάδα ή αν θα προσφέρει όπως πέρυσι ερχόμενος από τον πάγκο, καθώς και το αν ο Τούντας Γιάννης θα συμμετέχει φέτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Τέλος, κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι φέτος η αγωνιστική κατάσταση του αρχηγού Λοντόρφου Βασίλη του Χ., ο οποίος φαίνεται να ταλαιπωρείται ακόμα από την ιδιόμορφη πάθηση που έχει στα γόνατα.
Από ‘κει κι έπειτα κανονικά θα δώσουν το παρόν και φέτος οι Πλιάτσικας Θάνος, Κότσαλης Θάνος, Λοντόρφος Βασίλης του Γ. και Πάνιας Μάριος.

Μεταγραφικά νέα
. . . και φτάσαμε στο ζουμί της υπόθεσης ! τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα θα έχει η φετινή ομάδα ! Μάλιστα, κύκλοι της διοίκησης αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο έχει ήδη βρεθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Οικονομόπουλο Λευτέρη. Ο ίδιος είναι ένα δημιουργικό χαφ με περισσότερο επιθετικές ικανότητες, ενώ είναι πολύ καλός στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Το ψάξιμο συνεχίζεται για έναν ακόμα παίκτη ο οποίος θα είναι περισσότερο αναπληρωματικός έτοιμος να βοηθήσει κυρίως στην άμυνα. Δεν έχει ξεκαθαριστεί, τέλος, αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης εκτός των δύο προαναφερθέντων, γεγονός που θα εξαρτηθεί πολύ από την τελική απόφαση του Τούντα Γ. Νεώτερα λίαν συντόμως !

Το site
Πέρυσι η ενημέρωση για τα νέα της ομάδας ήταν ελλιπής λόγω κυρίως και των αποτελεσμάτων της ομάδας. Φέτος υπάρχει η αισιοδοξία για μια καλή πορεία αλλά και χωρίς αυτήν οι συντελεστές του site θα συνεχίσουν το δημοσιογραφικό τους έργο για να σας παρέχουν κάθε πληροφορία που συνδέεται με την ομάδα. Ευχόμαστε λοιπόν καλή τύχη στην ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.