Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2005

ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ

ΜΙΚΡΑ – ΜΙΚΡΑ

  1. Παρά την προηγούμενη πολύ καλή εμφάνιση που συνέβαλε στη νίκη της ομάδας επί των Αναρχοαυτόνομων ο τερματοφύλακας ΚΟΤΣΑΛΗΣ δεν συνέχισε ανάλογα. Χωρίς να φταίει (λόγω του γνωστού προβλήματος όρασης) δέχθηκε δύο εύκολα γκολ κάτι που δεν συνάδει με την μεγάλη του ικανότητα κάτω από τα δοκάρια. Προς τιμήν του, μάλιστα, παραδέχθηκε την κακή του εμφάνιση και ζήτησε συγνώμη από την ομάδα, γεγονός που δεν εκτιμήθηκε από ορισμένους συμπαίκτες του.
  
  1. Απειλή σύρραξης δημιουργήθηκε μεταξύ του παίκτη ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ και ενός εκ των αντιπάλων όταν ο δεύτερος χτύπησε τον πρώτο εκτός φάσης. Ευτυχώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και δόθηκε νωρίς τέλος στο επεισόδιο αυτό.

  1. Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Σ. γεγονός σπάνιο σε αγώνες 5x5. Το παραπάνω αποδεικνύει το πάθος και τον δυναμισμό του αγώνα !

  1. Η στεναχώρια και η αγανάκτηση ξεχείλισαν στον ΛΟΝΤΟΡΦΟ Β. του Γ. ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα μετά από μια λανθασμένη πάσα του ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Σ.  καταφέρθηκε κατά της ομάδας και της προσπάθειας που κατέβαλαν οι παίκτες της. Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, εξέφρασε σε στενούς του κύκλους τη δυσαρέσκεια του για τον τερματοφύλακα ΚΟΤΣΑΛΗ μιλώντας με σκληρά λόγια για αυτόν. Οι ενέργειες αυτές όπως και το επεισόδιο που αναφέρθηκε πριν (μικρά 2) καταδικάστηκαν από τη διοίκηση της ομάδας χωρίς ωστόσο να γίνει αναφορά ονομάτων.

  1. Παράπονα εκφράστηκαν από τον παίκτη ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟ για τη μικρή διάρκεια συμμετοχής ορισμένων παικτών γεγονός απόλυτα λογικό αφού αυτός και άλλοι παίκτες δεν συμμετέχουν αρκετά στους αγώνες της ομάδας.

  1. Φαίνεται ότι η απουσία του αρχηγού ΛΟΝΤΟΡΦΟΥ Β. του Χ. από τον πάγκο (είχε ανειλλημένες υποθέσεις) ακόμα και όταν δεν αγωνίζεται επηρεάζει αρνητικά την ομάδα. Ίσως με την παρουσία του να είχε δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης !

  1. Οι οργανωμένοι οπαδοί με τη σειρά τους δήλωσαν την στήριξη προς τον τερματοφύλακα της ομάδας. Έκαναν μάλιστα έκκληση προς τη διοίκηση για τον εξοπλισμό αυτού με φακούς επαφής !