Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2006

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, εδώ είμαστε και εδώ θα ‘μαστε να ζούμε πάντα γαλάζιες στιγμές κάτω από το μαγικό φοίνικα όσες κακοκαιρίες και αναποδιές αν υπάρξουν, θα ‘μαστε εδώ να πλέουμε αντίθετα στο κύμα . . .

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που γράφω για την ομάδα... Ευχαριστώ τον αδερφό billi που μου δίνει αυτήν την ευκαιρία να εκφραστώ για κάτι που τόσο αγαπώ... η προσπάθεια που κάνει με το site είναι κάτι παραπάνω από αξιέπαινη. Κάποιοι θα πουν “χαζομάρα” αυτό που κάνουν 1, 2, 5, 10 φίλοι και ασχολούνται με μια ομάδα 5χ5 όμως εμείς κάνουμε την… καύλα μας και τα ακούμε βερεσέ !

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΩ την γενικότερη ηττοπάθεια που επικρατεί στην ομάδα ! Έτυχε να ακούσω μια συζήτηση ενός συμπαίκτη μου με κάποιον αντίπαλο στο τελευταίο παιχνίδι. Μέσες άκρες του δήλωσε ότι θα φάμε καλά επειδή η ομάδα τους τύγχανε να είναι οι περσινοί πρώτοι…

ΌΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ !!!!! Πάτα πόδι και πίστεψε σε σένα !!!!! Πώς να αγωνιστείς με τέτοια ψυχολογία ?? Δεν είπα ότι είμαστε superομάδα, ούτε καν καλοί ακόμα. Αλλά όποιος δεν έχει τα καρύδια να παίξει για να κερδίσει και φοβάται, να μην ξαναέρθει, ή να φέρει και το σκύλο του μαζί…… Όσο για το γλείψιμο να μην το σχολιάσω… καλύτερα να φάμε 10 και ασάλιωτα παρά 1 και……

Υ.Γ.1 ΓΟΥΑ since 2004… δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!
Υ.Γ.2 Κότσο αγορίνα μου, εύχομαι να κάνει δουλειά φέτος ο… Ζαμάνος! Άντε γιατί θα φωνάζει ο άλλος …!!!
Υ.Γ.3 Μητσάρα έχει θέση το πάρκινγκ… το νου σου γκαζοφονιά!
Υ.Γ.4 Καλή επιτυχία στα νέα παιδιά…
Υ.Γ.5 Μπίλιας όπως λέμε… Γεωργέας… Αχ ρε Αεκάρα καψούρα…
Υ.Γ.6 Φανούλη, Σπυράκο καλή επιτυχία! Τα πρώτα γκολ για πάρτη σας ρε…!!!
Υ.Γ.7 Μάριος που είσαι εσύ… παντόφλα ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!