Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2006

ΜΙΚΡΑ – ΜΙΚΡΑ

1. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο θερμότατο κοινό που παρακολούθησε το ματς ! Οι φίλαθλοι μας δεν σταμάτησαν στιγμή να υποστηρίζουν την ομάδα με συνθήματα και παροτρύνσεις ! Όταν κάποια στιγμή στα τελευταία λεπτά η ομάδα χαλάρωσε οι φίλαθλοι ήταν αυτοί που την αφύπνισαν ! Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν ο αρχηγός γύρισε προς τους θεατές και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ματς !

2. Οι ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΙΔΕΡΗΣ τελικά δεν αποκτήθηκαν αλλά θα βοηθούν την ομάδα όποτε παρουσιάζεται ανάγκη μετά από μια πρωτότυπη συμφωνία με την διοίκηση να πληρώνουν μόνο όταν παίζουν. Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας. Ευχόμαστε και στους τρεις κάθε επιτυχία !

3. Στιγμές έντασης εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν και απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ του ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ και ενός από τους αντιπάλους με αφορμή τα σκληρά τάκλιν που δεχόταν ο πρώτος από τον δεύτερο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης για άλλη μια φορά ήταν προκλητικός χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στους παίκτες μας. Η συμπεριφορά αυτή είναι απλώς απαράδεκτη και έχει δυναμιτίσει καταστάσεις πολλές φορές στο παρελθόν. Πολλά ανάποδα σφυρίγματα κατά της ομάδας μας.

4. Οι αντίπαλοι μας δέχτηκαν μόνο μια κίτρινη κάρτα ενώ έπρεπε να δεχτούν τουλάχιστον άλλες δύο. Το παιχνίδι τους ήταν πολύ σκληρό και βρόμικο και παραλίγο να τραυματιστούν δύο φορές παίκτες μας. Μόνο έτσι μπορούσαν να μας σταματήσουν !

5. Περιττό να πούμε ότι αμέσως μετά την νίκη της ομάδας μας ακολούθησαν τρελά γλέντια. Οι παίκτες χάθηκαν μέσα στις αγκαλιές των φιλάθλων και στη συνέχεια όλοι μαζί έκαναν ένα γύρο και φώναξαν δυνατά “ΓΟΥΑ” ! Ακολούθησε η πατροπαράδοτη πορεία νίκης στους δρόμους του Περιστερίου με συνθήματα και κορναρίσματα !

6. Ο παλιός παίκτης της ομάδας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ παρακολούθησε και αυτός τον αγώνα και αφού χαιρέτησε όλους τους παλαιούς του συμπαίκτες συμμετείχε με περίσσιο πάθος στους πανηγυρισμούς !

7. Μια μικρή παράδοση πάει να δημιουργηθεί αφού και πέρυσι η πρώτη νίκη της ομάδας ήρθε την 2η αγωνιστική !

8. Μια νέα στήλη- παρουσίαση εγκαινιάζεται από αυτήν την αγωνιστική για να γνωρίσετε καλύτερα τους παίκτες της ομάδας ! Η ονομασία αυτής “ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ” !