Καλωσήρθατε στο σημείο συνάντησης των απανταχού γουαδελουπαίων ! Είμαστε μια μκρή αλλά μαχητική ομάδα απο το Περιστέρι και λαμβάνουμε μέρος σε ένα τοπικό πρωτάθλημα 5x5. Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας αλλά και διάφορα στατιστικά στοιχεία. FORZA GOUADELOUPI !

Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2006

ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΟΤΣΑΛΗ

ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ:ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΤΣΑΛΗΣ
ΘΕΣΗ: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΗΛΙΚΙΑ: 19
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας και από τους πιο σταθερούς σε παρουσία παίκτες. Αν βρεθεί στη μέρα είναι πραγματικά απροσπέλαστος ! Αδύνατα σημεία του οι στημένες φάσεις και ο δείκτης μυωπίας του.

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητοι "νησιωτες", χαιρομαι που επικοινωνω μαζι σας και εχω την ευκαιρια να σας στειλω τις αποψεις μου για την ομαδαρα μας. Ενα θεμα που ηθελα να θιξω αφορα ακριβως το θεμα τερματοφυλακα. Ολοι αναρωτιομαστε εαν τα δημοσιευματα που αναφερεουν οτι εκτος απο τη Μιλαν και η Γουαδελουπη παρακολουθει το Sorentino. Θεωρω οτι ολοι εχουμε το δικαιωμα να μαθαινουμε την αληθεια απο εγκυρες πηγες (τη διοικηση) και οχι απο ανευθυνες πηγες. Ποσα δινουμε ? Αντεχει το budget μας τετοια ανοιγμα ? Και το κυριοτερο απο ολα, κρινετε μια τετοια επενδυση επαρκης για να λυσει τα χρονια προβληματα της ομαδας και επιτελους να οδηγηθουμε σε οριστικη ανακαμψη ?! Εαν ναι να ειστε βεβαιοι οτι οι χιλιαδες οπαδοι της ομαδας θα βαλουν και αυτοι το λιθαρακι τους για μια τετοια κινηση !!! Ευχαριστω για την ευκαιρια και συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας. Χ Λ

12:37 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home